Livet handler om at samle på oplevelser                                                                                      The ultimate driving experience by F1driving.com                                                     You have to try it – to belive it                                                   Fra april 2010 kører vi også på Guadix Circuit i Spanien

VelkommenFormel 1DatoerPriserSponsorerVilkårFAQGalleriLinksBilerKontakt


FAQ (Ofte stillede spørgsmål):
 
Hvis jeg selv arrangerer min rejse til Budapest kan jeg så køre med F1driving Team til og fra banen ?
Ja,  det kan du godt. Kravene er, at du tilmelder dig denne transfer og at du er på vort hotel senest kl. 7.45 om morgenen, da der normalt er afgang præcis kl. 8.00.
 
Hvad med forsikring hvis uheldet er ude ?
Hvis du kører galt og kommer til skade på banen så har vi ikke nogen forsikring der dækker. Du skal i givet fald kontakte dit eget forsikringsselskab og forhøre dig.
 
Hvad hvis jeg kører galt er der så forsikring på bilerne ?
Nej der er ingen forsikring på bilerne. Du underskriver en erklæring om, at hvis du kører galt i formel renault bilerne så indestår du personligt for betaling af maximum d.kr. 15.000,-. I Formel opel lotus er det max. d.kr 12.500  og i Formel 1 bilerne er det max. d.kr. 30.000,- i selvrisiko. Hvis du lytter under instruktionerne så sker det ikke.
 
Kan jeg tage min kammerat med selvom han ikke skal ud at køre ?
Ja, naturligvis kan du tage 1 eller flere personer med. Du skal blot informere os om det når du booker.
 
Får jeg en bekræftelse på min tilmelding ?
Når du har fremsendt bookingformularen så modtager du en bekræftelse med anvisninger om betaling, dagsprogram m.v.
 
Hvorfor skal jeg oplyse mit fulde navn ?
Du skal oplyse det navn der står i dit pas. Det er yderst vigtigt at det er korrekt da vi booker flybillet og hvis dit navn på flybilletten ikke stemmer overens med dit pas, ja så kommer du muligvis ikke med flyet.
 
Hvad hvis jeg bliver syg ?
Hvis du bliver syg kan vi ikke refundere din flybillet, transfer, hotel m.v. men du får naturligvis ombooket din kørsel så du kan komme med til næste arrangement.

Hvad hvis det regner den dag jeg skal ud og køre?
Hvis det regner så kan der ikke køres, hverken i formel renault bilerne eller formel 1 bilerne. Du får naturligvis ombooket
din kørsel så du kan kommer med til næste arrangement, men du betaler selv en ny rejse til Anderstorp, Guadix eller Budapest. Der er desværre ingen der er herre over vejret – gid det var så vel.

 
Min kone vil også gerne med, men er noget betænkelig ved at skulle køre en Formel 1 bil.
Jeg tror at de fleste er betænkelige ved at skulle køre en Formel 1 bil. Det er helt naturligt. Du kan rolig trøste hende og
sige, at den kan hun med sikkerhed sagtens køre. Det er faktisk ikke særligt svært. Hun kan jo selv afgøre hvor meget
hun vil trykke på speederen. Oplevelsen vil helt sikker være der.

Er F1driving.com medlem af rejsegarantifonden ?
Nej, F1driving.com er ikke medlem af rejsegarantifonden. Rejser til eks. Hungaroring (Budapest) køber F1driving.com hos  et rejseselskab i Sverige som arrangerer alle rejser for F1driving.com, F1driving.com´s kunder, øvrige forretnings-forbindelse m.fl..


Fik du ikke dit spørgsmål besvaret ! - send en mail til os. team@F1driving.com eller ring 40371188.